Heldere Dienstverlening

Ontzorgen

Na het overlijden van een dierbare zitten nabestaanden meestal niet te wachten op allerlei dingen die geregeld moeten worden. Toch moeten er in korte tijd veel zaken worden georganiseerd en belangrijke beslissingen worden genomen. Dat is waarin Van Maaren Uitvaartzorg u graag zo veel mogelijk willen ontzorgen.

Een deel van die zorg bestaat uit alle dingen helder op een rijtje te zetten. Dat doen we door door duidelijke afspraken te maken over de uitvaart en welke diensten wij daarbij verlenen. Die afspraken leggen wij duidelijk vast en leggen we ter controle aan u voor. Hetzelfde geldt voor de voor- en nazorg. En niet alleen voor wat betreft de inhoud, maar ook omtrent de kosten. Transparantie is hierbij uitgangspunt.

Standaard pakket

Wij hanteren een basistarief waarvoor wij een standaard pakket aan diensten aanbieden, dat uiteraard in overleg kan worden uitgebreid. In het standaardpakket wordt de volgende dienstverlening geboden:

In totaal ongeveer 22 uur. Over de eventuele extra uren begeleiding wordt, afhankelijk van de wensen en de inhoud, een uurtarief berekend.

Offerte

Meer informatie over onze tarieven of een offerte op maat sturen wij u op aanvraag toe.

Aanvragen