Voorzorg

Nog niet zolang geleden werd alles rond een uitvaart volgens een vast patroon door de begrafenisondernemer geregeld. Tegenwoordig zijn we gewend om zelf de regie te hebben over alles wat in ons leven gebeurt. Waarom zou dat niet gelden voor onze uitvaart?

Een uitvaart – van uzelf of van een familielid – kan een eerbetoon zijn aan het voorbije leven. Het is goed om daar – zo mogelijk – van te voren over na te denken. Als u weet dat het einde van uw leven nadert, kunt u nadenken over hoe uw uitvaart er uit moet zien en wie daarbij betrokken kunnen worden. Het is verstandig dit ook vast te leggen. Zodat duidelijk is wat u graag wil. Zo houdt u de regie – ook over uw uitvaart.

Van Maaren Uitvaartzorg kan u hierin begeleiden en adviseren. Uw wensen en behoeften zijn hierbij het uitgangspunt. Wij hebben hier geen vaste werkwijze voor. Afhankelijk van wat u wilt kan er een gesprek plaatsvinden, waarin we u vrijblijvend informeren en adviseren over alle aspecten van de uitvaart. Eventueel kunnen uw wensen daarbij worden vastgelegd.

Herinneringen blijven en kunnen tot steun en troost zijn bij het verwerken van het verlies. Van Maaren Uitvaartzorg kan al in de periode voor het overlijden bijdragen aan het zo goed mogelijk voorbereiden van het afscheid. Waardig, persoonlijk, eerlijk.

Doordat wij samenwerken met deskundige en betrokken professionals, kunnen wij veel vragen beantwoorden, ook praktische. Neem vooral contact met ons op.