Werkwijze

De aanpak van Van Maaren Uitvaartzorg kenmerkt zich door respect en persoonlijke aandacht in een informele sfeer. Uw wensen en behoeften staan daarbij centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat u rondom de uitvaart één aanspreekpunt hebt waar u terecht kunt met wensen en vragen.

Stap voor stap begeleiden wij u bij de vormgeving van de uitvaart. Wij beginnen met luisteren. Uit ervaring weten wij dat tijd en rust nodig zijn om tot goede besluiten te komen. Daarom hoeft niet alles tijdens een eerste gesprek geregeld te worden.

Vanzelfsprekend kunnen wij alles rond de uitvaart voor u regelen, maar u kunt ook een gedeelte zelf doen als u dit wilt. Wij stemmen dit zorgvuldig met u af en maken hierover goede afspraken met u. Uitvaartbegeleiding op maat krijgt zo vorm en inhoud door u te begeleiden op weg naar een persoonlijk en respectvol afscheid. Bij Van Maaren Uitvaartzorg is veel ervaring aanwezig opgedaan in de zorg. Onze dienstverlening kenmerkt zich door betrokkenheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. We werken samen met professionals die onze visie onderschrijven.